Friday, February 10, 2012

Fasha & Jejai Menghitung Hari Bahagia

assamualaikum u ol...




mungkin ramai yang dah tahu tentang hubungan cinta antara Fasha Sandha & Jejai..
cuma kadang2 susah nak dapatkan penjelasan dari pasangan ni
tentang bila tarikh langsungnya perkahwinan mereka..
ada sumber yang KIC terima mungkin Fasha & Jejai memilih 
untuk melangsungkan perkahwinan sebelum ataupun selepas 
berlangsungnya ABPBH..
tak lama lagi lah kan..
kita tunggu dan lihat je lah..

Fasha dan Jejai pun sedang sibuk menguruskan hal perkahwinan mereka..
dengarnya ramai yang nak menaja perkahwinan pasangan ni..
8 orang pereka fesyen terkenal ingin menaja busana perkahwinan pasangan ni,
tapi ditolak dengan baik oleh Fasha kerana Fasha tidak mahu terhutang budi
dan juga ingin menggunakan wang saku sendiri..
mungkin lebih bermakna dan puas hati bila menggunakan hasil titik peluh sendiri..
baguslah macam tu..=)

apa2 pun kita doakan lah moga majlis pasangan ni nanti akan berjalan dengan lancar..
tahun 2012 ni ramai juga artis yang bakal melangsungkan perkahwinan..
KIC akan sentiasa update disini..
so selalu2 lah jenguk blog KIC ni..=)



P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

4 comments:

FiQa said...

akhirnya....

huhu....

Huzaina Hashim said...

salam kenal...akhirnya kahwin juga Fasha dgn Jejai nie kan....doakan yang terbaik buat mereka nanti..:-)

maszull said...

assalamualaikum KIC...moga berbahagia hendaknya...:)

AsyRaF is VeRy HumBLe said...

finally..kawen cepat2 kan bagus. kurang sikit dosa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...