Sunday, February 12, 2012

Gambar Keluarga Cat Farish

assalamualaikum u ol...


sebelum ni KIC tak berapa kenal dengan keluarga Cat Farish ni..
tapi lepas tengok gambar2 ni semua..
gembira sangat tengok family dia happy..
comel je anak2 dia..
dua perempuan seorang lelaki..
sama macam Aaron Aziz.. =)
anak pertama Cat, Nia..
anak kedua, Eva..
dan yang bungsunya, Qul Iskandar..
jom layan gambar family Cat ni..=)
















moga family Cat sentiasa gembira selalu dan dirahmati Allah...=)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

CikAnyss' :O said...

puyoh !!1

wak jom join segmen , sgt bebaloi utk promote apa2 :) http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html

KuNanGKuNanG said...

dh 3 org anaknye?ingtkn baru 2...moga mereka sekeluarga trs bahgia..:)

Sam Banjamin said...

waa.. ni peminat cat farish ke? siap upload gambar family cat farish lagi.. kalau cat farish bace ni.. mesti terharu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...