Thursday, February 2, 2012

50 Gambar | Artis di Blue Carpet AJL 26

assalamualaikum u ol..

sebelum ni KIC tak berkesempatan nak update tentang 
gambar2 para artis di karpet biru AJL 26..
KIC sempat menyaksikan Live streaming di website TV3..
kemain lagi artis kita ni melaram..macam2 gaya..
tapi ramai yang tak ikut tema Air malam tu..
mungkin diaorang tak ada idea kot..huhu..
jom kita layan gambar2 di karpet biru AJL 26 ahad lalu..


Ainul Aishah

Sharnazz & Shila Amzah

Aizat & Anas Amdan

Aliff Aziz

Amanda Imani

Amar Baharin

Amir Loqman & Nabila Huda

Amir Jahari

Ana Raffali & Altimet

Awi Rafael

Cat Farish & Isteri

Chocolate

 Datin Tiara Jacquelina

Dato' Fazley Yaakob

Dato Siti Nurhaliza

Dynaz Mokhtar, Daphne Iking, Aishah Sinclair, Yasmin Hani

Dj Radio

Erul & Mimi Haris

Erry Putra

Farah Fauzana

Farish

Fouziah Ghaous

Fizz Fairuz

Forteen

Hafiz & Budi Hikayat

Ika Nabila

Imran Ajmain

Iqram Dinzly

Jeffry Din

Juliana Ibrahim

Kaer Azami

Lisdawati

Liyana Jasmay

M.Nasir & Isteri

Marsha & Dafi

Mia Sara & Thumb Suhaimi

Atilia & Monoloque

Neelofa

Ning Baizura

Nora Danish

Nur Fathia

Radhi OAG

Sari Yanti

Sazzy Falak

Sharnazz & Shila Amzah

Spider

Tasha Shila

Yatt

Yuna

Zain Saidin

Zalif Sidek & Mikail Andre


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ 

7 comments:

akuamir said...

gambar 1st tuh ingatkan mila,,ahahaa

Lelaki Ini said...

heheheh
sexy nya!

Farah Hanis said...

tudung siti dah terbang. haha

noxsjantanstraight said...

biarlah dato siti punya hal nok.
cik Farah Hanis baik jaga tudung cik farah hanis moga tak terbang satu hari nanti. tak pun jangan malam terbang siang pulak pandai pulak balik ke sarang.

FiQa said...

amir loqman dan nabila huda???

macam pompuan la gmbr dgn nabila huda tu...silap tapi ke KC???


:)

FiQa said...

amir loqman dan nabila huda???

macam pompuan la gmbr dgn nabila huda tu...bukan pempuan ke tu???silap taip ke KC???


:)

Putera N Hariz said...

eh YATT tu camne? mmg gitu ke? konpius nih.. bukan die da bertudung ke? ke aku salah org?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...