Monday, February 13, 2012

Gambar | Kekasih Baru Ummi Nazeera

assalamualaikum u ol..




lama dah KIC tak dengar khabar berita pelakon 
Ummi Nazeera ni..
dia je dia..bz kot...=)
kisahnya dulu cukup hangat apa bila bercita dengan Remy Ishak..
tapi lagi hangat bila mereka putus dengan cara yang tradis..
tapi tak payah lah kita ingat perkara yang lalu..
sekarang ni pun Ummi Nazeera sedang bahagia dengan teman baru..
kita sama2 doakan lah mereka bahagia..=)
teman lelaki Ummi Nazeera ini hanya mahu dikenali sebagai Aizat..
mereka berkenalan sejak di Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) Universiti.
moga gembira selalu ya... =)












P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


2 comments:

kartikel.com said...

wiweet umi nazeera

Syakir Rahman said...

sweet giler umi pkai tudung... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...