Tuesday, October 4, 2011

Bayi Dicampak Dari Tingkat Dua

assalamualaikum u ol..


mayat bayi yang dicampak dari tingkat 2.


sungguh kejam..itu yang terlintas di fikiran KIC bila baca berita ini..
manusia ini memang tak berperi kemanusiaan bila 
sanggup membunuh bayi yang telah di lahirkan ini kemudian
tergamak mencampak bayi itu ke dalam longkang dari tingkat dua..
ini lah yang terjadi di Flat Taman Selayang Segar 2, Selayang Baru..
ia dilakukan oleh gadis berusia 19 tahun yang dikatakan belum berkahwin 
dan anak yang dilahirkan cukup sifat itu 
adalah disyaki hasil hubungan dengan teman lelaki nya..

ibu bayi ini dikatakan panik bila melahirkan bayi itu di dalam tandas rumahnya 
dan bertindak nekad mencampak bayinya dari tingkap..
gadis ini memberitahu bahawa bayi ini sudah tidak bernyawa dan
sebab itu lah dia membuang bayinya di dalam longkang..

geramnya lah..sesuka hati je campak mayat bayi yang dah tak bernyawa ni..
kalau ye pun, jangan lah campak bayi tu..
ini lah dia kalau dah cetek fikiran dan akal..
dah buat dosa dengan membuat hubungan sebelum kahwin..
lepas tu tambah dosa dengan membunuh pula..
apa lah jadi dengan remaja2 sekarang ni..


TAHAN...suspek ditahan selepas mengaku membuang bayinya.
suspek yang ditahan oleh polis


korang boleh lah tengok video berkenaan bayi yang dicampak di tingkat dua
di Facebook KIC..klik SINI


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

azam said...

masa buat tak tahu malu....

buat tut xtau malu buang bayi xtau malu...

kena tangkap malu....ape la

nUr aDila said...

di mana menghilang nya fitrah kasih & sayang manusia itu...sayu ati niee

Asyraf Azizan said...

sedih sungguh dgn perilaku sebegini.
bayi tu dah la cukup sifat.
tak tau ke rmi org kat lua sana yg susah nk dpt baby.
die senang2 je buang

eB ezrin said...

sebak... yg ahkak nih nk baby lg tp x leh... dier sng2 jerk buang... hu3

Anonymous said...

putinya baby dier....

Farhan Ibn Yahya said...

kesian baby tue...
iksh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...