Saturday, October 8, 2011

Gambar Terkini Anak Datuk Dr Sheikh Muzaphar

assalamualaikum u ol..


makin popular lah anak Dr Sheikh Muzaphar ni..
macam ayah dia..
bangga lah jadi anak angkasawan negara..
untung Isabella ni dapat ibu dan ayah yang bijak pandai..
sekarang ni tak silap KIC umur anak pasangan Dr Sheikh Muzaphar & Dr Halina ni
dah masuk 2 bulan lebih..







sebelum ni pun KIC ada post tentang anak Dr. Sheikh Muszaphar ni..
nak tengok klik SINI


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

princessbalqishoney said...

uitz..comelnye anak die...huhu..untung la jd anak angkasawan..
awak..sy da follow blog awak tau..sudi2 la singgah menyinggah ke blog sy ea..n dont forget to follow me back..
http://momochimiow.blogspot.com/

Phat said...

mak ayah popular..jatuh kat anak die la plak :-)

nurul diana said...

comelll :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...