Saturday, October 1, 2011

(Gambar) Lisa Surihani di Istanbul, Turki

assalamualaikum u ol..


pemergian Lisa Surihani ke Istanbul adalah untuk menjalani 
pengambaran filem Istanbul Aku Datang selama 3 minggu..
Filem ni juga dibintangi oleh pelakon lain antaranya 
Beto Kusyairy, tomok dan penampilan pertama Aizat..
jom tengok gambar2 menarik Lisa di Istanbul ni..
cantik + comel tau..=)














sumber: Facebook Filem Istanbul Aku Datang


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

12 comments:

cik violet said...

comey die buat rambt cm tu

bArdbOO said...

comelny lisa!

tieha ismail said...

heeeee comel giler...tapi nape nampak macam chubby cket pipi tu...huhuhu

Cik Yatt said...

lisa cm dak sekolah..hehe

nUr aDila said...

kiut dress up diaaa like it!^_^

Rahmad said...

style lah rambut suriani..

Saiazuan said...

unttong la yusri~

Eyda Syahida said...

sumpah tak tipu. dye memang comel! ;)

Peah Glemer said...

serius comel gila

p!q4h b@guss said...

nak mcm ana raffali dah dari jauh...

nureenina said...

waaa~sangat comenye!

Anonymous said...

nmpk cam ana raffali pon ader.....tpi lisa cntik lgi ar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...