Friday, October 21, 2011

(Gambar) Pra perkahwinan Yasmin Hani & Sha'arin Razali

assalamualaikum u ol..


hari ni 21.10.2011 adalah hari bermakna bagi pasangan Yasmin Hani dan Sha'arin..
mereka akan bersatu sebagai suami isteri..
Sha'arin ni adalah bekas pemain dram Blackrose dan juga abang kepada pengacara
Qi (jalan-jalan cari makan) yang juga kekasih kepada penyanyi Yuna..
Sha'arin ni juga merupakan bekas suami kepada pelakon Ida Nerina..
so hari ni KIC nak tunjuk dulu gambar pra perkahwinan pasangan ni..=)






selamat pengantin baru kepada pasangan yang sama cantik sama padan ni..=)
moga berbahagia ke akhir hayat..


sumber gambar: Redphotography 

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

NURUL NADIAH MAMAT said...

moga bahagia dan kekal hingga akhir hayat..

Phat said...

so sweet...nice...semoga kekal selamanya mcm lagu blackrose cinta abadi

zahidah seran said...

semoga berbahagia hendaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...