Monday, October 24, 2011

Cinta Muka Buku Vs Cinta Muka Bulu

assalamualaikum u ol..




mungkin lagu Cinta Muka Buku nyanyian Najwa Latif agak familiar 
dengan korang kan..
makin meletup2 lagu ni..
tapi korang mungkin tak berapa familiar dengan lagu Cinta Muka Bulu..
tajuk dah akan2 sama..tapi lain maknanya tu..
KIC usha2 youtube, terjumpa klip video Cinta Muka Bulu ni..
klip video ni memang dihasilkan berdasarkan lagu Cinta muka Buku..
cuma ditukarkan dari Buku ke Bulu..huhuhu
agak menggelikan hati KIC tengok klip video ni..
ada je idea nak buat klip video macam ni..
percaya atau tak baru 3,4 hari klip video Cinta Muka Bulu ni ditayangkan di youtube, 
dah cecah lebih 50 ribu orang yang tengok..
macam gempak je kan..
nak tau gempak ke tak..korang layan dulu..baru komen..huhuhu...=p




amacam????huhuhu...


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

AyiLarimA said...

Haha, macam2 laa org kita skang ni. Kalau laa Najwa tengok video parody ni, ape laa dia akan ckp kan? haha. lawak laa.. :D

shiema sufian said...

cun la awek dalam cinta muka bulu tuh :)

Sam Banjamin said...

hahha.. kreatif budak-budak zaman sekarang ni... bagus2... dari buat perkara yg tak berpaedah...

c i k a n a said...

haha..video sengal + klakar..xlarat gelak tgk dorg dlm video ni..haha... mntx share yer kt fb.. =)

eB ezrin said...

hik3... klakar nmpk walopn x leh bukak :)

NuR si CiKGu RiBeNa said...

haha..macam-macam.
aritu tengok kesudahan cinta muka muku tu..ending di twitter..

zahidah seran said...

kehkehkeh..kelakar laaaaaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...