Monday, October 31, 2011

Shah Jazle Rancang Tunang Dengan Miera Liyana

assalamualaikum u ol..


rasa agak lama pula KIC tak update blog..
cuti pertengahan semester terus cuti berblog...
tak patut betul kan..huhu..
ok lah..pagi ni KIC mulakan cerita tentang pelakon popular 
Shah Jazle dan Miera Liyana..
mungkin ramai yang dah tau tentang kisah percintaan pasangan ni..
cerita terbaru KIC dengar mereka ni nak bertunang..
walaupun Miera Liyana mengakui yang dia masih muda, tapi dia dah bersedia 
fizikal dan mental untuk melangkah ke fasa baru dalam perhubungan mereka..
bagus lah kalau macam tu kan..
apa2 pun kita baca dulu apa kata Shah Jazle tentang isu ini..



pasangan yang sedang hangat bercinta..
Shah Jazle dan Miera Liyana



"Ya benar saya dan Miera ada berbual-bual mengenai hubungan kami dan salah satu perkara dibincangkan adalah mengenai ikatan pertunangan. Tetapi kami tidak mahu terburu-buru kerana masing-masing sibuk dengan pelbagai aktviti. Itu hanya perbincangan sahaja. Percintaan saya dan Miera baik setakat ini walaupun masing-masing sibuk dengan kerjaya. Kami juga tidak mahu memberikan tekanan kepada hubungan itu kerana bimbang ia tidak akan menjadi. Kami serahkan kepada jodoh."



kalau betul lah apa yang di katakan tu..
Alhamdulillah..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

cik RaRa said...

wahh , bguslah kalo nak bertunang . same padan tuu ^_^

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy news for this couple:)

Nurul Faezah said...

Wah, xsangka! ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...