Thursday, October 6, 2011

Gambar Majlis Pertunangan Ana Dahlia & Chef Riz

assalamualaikum u ol..


sebelum ni memang banyak KIC cerita tentang pasangan ni..
so secara rasminya pasangan Ana Dahlia & Chef Riz ni 
melangsungkan pertunangan semalam..
jom kita tengok gambar2 sekitar majlis pertunangan Ana Dahlia & Chef Riz..

























cantik Ana Dahlia ni..
khabarnya Ana Dahlia ni memang berkawan rapat dengan Serina..
so memang ok lah tu..adik calonkan isteri untuk abang nya..
melekat pula tu kan..bagus lah..=)

nanti KIC akan cerita pula tentang majlis pertunangan ni..
sekarang ni tunjuk gambar dulu..huhuhu..
sebelum tu jom tengok gambar Anak Serina..
khabarnya Serina bakal dapat anak kedua pula..
alhamdulillah..=)

kredit gambar: Aleeya studio


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

8 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cun..tahniah kt diowang =)

cik najihah said...

lagi cantik dari baju memey

KuNanGKuNanG said...

cantiknye..make up cantik,bju cantik..kalau dah tunang baju cantik camni, kawin nanti mesti lagi cantik..suke3x..:)

azam said...

nanti ada yang kena kutuk hehehe....

macam chef wan kutuk memey dgn norman

eB ezrin said...

ooo artis eh? :)

pinky_liscious said...

alhamdulillah da betunang..moga kekal la hendaknya hubungan mereka ni dr anasir2 jahat..hehehe...cehwah!!! btw,suka baju dia. cantik sangat!!

Mila Ahmad said...

serina 2 cumel bila pregnant anak dia pun cumel sgt ^_____^

Zana said...

lawalah baju dia . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...