Sunday, October 9, 2011

(Gambar) Terbaru Anak Nora Danish

assalamualaikum u ol..


dah lama KIC tak tengok anak Nora Danish ni..
dulu tengok masa kecil2 lagi..
sekarang ni bila tengok balik..
memang makin cute + comel anak Nora Danish ni..
ala2 jepun gitu..
geram sangat KIC tengok..
dah besar anak pelakon ni..

Anak nya Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram yang kini dah berusia 3 tahun
adalah buah hati pengarang jantung kepada Nora Danish..
mesti Rayqal ni anak yang manja...=)




so sweet..=)
sangat comel..


sumber: Twitter Nora Danish


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

13 comments:

pinky_liscious said...

aah sweet sgt!!

p/s : memang manja la,tgk jela mummy dia kan manja2..hehehe

amna said...

kachak :)

cik ika said...

cumil giler !!

YAYA AZURA said...

bila tengok pic no 2 tu penuh dengan pengertian...
sayu je rasa...

~naddy~ said...

comel. chinese look. :)

aKSARAfENDI said...

hrap jadi anak yg baik dan mmbggakan nora danish..

fieda said...

kiut mcm mak dia..

Fad said...

dah besar msti hensem...huhuhu

Nani said...

comeynye!! bila tgok balik, chinese + korean look lah!

Rozuan Ismail said...

mesti besar ni hensem sangat

Adzrien Shoppe said...

mommy dia comel..anak pun comel.

Finaz Jaafar said...

uiii mmg pn mcm korean, chinese gitu..mak nye kan comel..ermm rayqal ni mcm bdk dah besar

kayrul-shah said...

esok besar mesti lagi encem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...