Friday, October 7, 2011

Join Bloglist yang Paling Mudah

assalamualaikum u ol..




dah lama KIC tak kemaskini bloglist..
kali ni KIC nak buat yang paling mudah & ringkas je..
tak payah buat entri pun..
cuma tukar2 je..
haaa..?tak paham?

ok lah..macam ni..
korang cuma letak link blog korang kat bahagian komen ni..
letak sekali je lah..jangan letak berkali2 pula ye..huhu..
lepas tu pastikan korang letak blog KIC dalam bloglist korang pula..mudah kan..?
itu je..tu yang KIC cakap konsep nya tukar2 je..exchange link..=)
KIC akan sentiasa update link korang tu dan terus letak dibahagian bloglist KIC yang baru..
tak ada had..sesiapa pun boleh join..
KIC akan tutup penyertaan sampai dah tak ada yang nak join..huhuhu..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

28 comments:

I K A :) said...

http://cikukika.blogspot.com

Phat said...

http://phatthegreat.blogspot.com/

join

Muna rahimah said...

http://munalifestory.blogspot.com/

Rosalia said...

ok join.
http://rosaisa06.blogspot.com/

ahmad said...

http://encikrudymenuliss.blogspot.com/

zahidah seran said...

tukar yek..=)
saya letak KIC kat bloglist tetamu jemputan..okeh?

www.oneaza.blogspot.com

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

join

♥ayuanakpapajoe♥ said...

http://ayuanakpapajoe.blogspot.com :)

reyna said...

rina join
http://reynabali.blogspot.com/

Jaa said...

http://jaajahat.blogspot.com/

WELCOME TO FARA'S BLOG =) said...

http://nurfaraadiba.blogspot.com/

fieda said...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

farz zull said...

http://fadazaz.blogspot.com/

Cik Ecah said...

http://lilyecah.blogspot.com/

done :)

cik violet said...

http://farhah88.blogspot.com/

:)

Eyda Syahida said...

http://insanberlagakmatang.blogspot.com/

Bilal binti Robah said...

http://berikankuruanguntukbernafas.blogspot.com/2011/10/masih-demam-tp-gagahkan-diri-jugak.html

Nor Fadhilah said...

http://arequlahila.blogspot.com/

Amanina Nasuha said...

http;//adramycien.blogspot.com

syafiqah akmal said...

http://selipargetah91.blogspot.com/

NadiRah said...

nad letak!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/

nurul nabila bt medan said...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

MaiRa QuEeN said...

http://www.mairaqueen.com/
join

cik ika said...

http://daqkecik.blogspot.com/

jue said...

julialias.blogspot.com

~C-K-K~ said...

Nak join:

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Penggemar Coklat said...

join!

http://syuwaistory.blogspot.com/

dan

http://azyscollection.blogspot.com/

NaUrAh♥ShAzWaN said...

nak taruk jugak bole hee ((:

http://saiasygkamu.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...