Saturday, October 8, 2011

Bayi Diliwat Bapa

assalamualaikum u ol..



ini lah dia bila hidup dah berajakan syaitan dan berlandaskan nafsu..
bila si isteri tak nak melayan kehendak seksual si suami, bayi yang berusia 23 hari
menjadi mangsa nafsu rakus bapanya sendiri..
ini lah berita yang baru KIC baca dalam akhbar tempatan hari ni..
kenapa lah cetek sangat fikiran lelaki ni..
sampai bayi sendiri pun sanggup diliwat..


GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil. 

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah. 

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.


keciannya bayi malang ni..
tak dapat mak, anak pun tak pe..
geramnya lah lelaki macam ni..


sumber: Metro

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

7 comments:

Amirah Jafri said...

yaALLAH !!! teruknya :(

kaizen said...

ape punyer bapak la cmtu...

ika said...

mengong laki uh~~

-ytazzi- said...

nafsu binatang sgguh.....

Rozuan Ismail said...

gila memang gila

farz zull said...

astaghfirullahalazim....itu bukan nafsu, jauh sekali akal...syaitan yang bermaharajalela...

kakchik@ella said...

Ya Allah. Marah, sedih, mcm2 perasaan ada bila baca entry ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...