Wednesday, October 5, 2011

SEPAH Berpecah, SEPAHTU Ditubuhkan

assalamualaikum u ol..




mungkin ramai yang dah tahu tentang pembubaran kumpulan Sepah..
sekarang memang dah sahih dan sah lah kumpulan Sepah ni dah berpecah..
kenyataan ni telah di buat oleh bekas kumpulan Sepah, Jep dan Shuib semalam
semasa sidang akhbar " Sepahtu Bikin Album"..
jadi jangan lah korang harap kumpulan Sepah ni akan wujud balik ye..
tapi korang jangan risau..
Jep dan Shuib dah tubuhkan kumpulan baru..
yang dinamakan SEPAHTU (two)
pemilihan nama yang unik..=)



aktiviti terbaru kumpulan Sepahtu ni mereka akan terbitkan album tau..
korang pun sedia maklum kan, suara Jep & Shuib ni memang best..
so memang sesuai lah nak terbitkan album baru tu..
album sepahtu ni bakal siap pada penghujung tahun ni tau..
ramai komposer2 hebat yang terlibat dalam album mereka ni antaranya
M.Nasir, Azmeer, Mawi dan Sepahtu sendiri..
tahniah lah kepada Jep & Shuib kerana berjaya tubuhkan kumpulan baru..
kiranya mereka ni tak putus asa lah walaupun ada masalah sebelum ni..
jangan kerana nila setitik, rosak susu sebelanga..
betul tak?



so betul lah ura2 sebelum ni mengatakan yang Mamat punca kumpulan ni berpecah..
sudah terang lagi bersuluh..
tak hairan la kumpulan ni ditubuhkan tanpa Mamat..
macam2 dan kontroversi tentang Mamat ni..tapi malas lah nak cerita..
dah basi..huhuhu...=p


sumber gambar: Teratakkarmo


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

9 comments:

cik adda said...

ntah hape2la
hari tu ckp quit dr sepah
then tup2 buat sepahtu plak
tapi tetap mnat shuib
scr pribadi shuib la plg xsmbong

BiQa HatmiN said...

wah lagi best..tak payah ada si mamat pun takpe..huhu

YAYA AZURA said...

dorang berdua pun dah cukup best!

kusyi said...

adoi2.. mcm2.. lps jadi artis..smua da lupa.. xleh balh! huahua.. mse mng sujud syukur gituh.. tapi skrg? tettttt!! -.-'

sab said...

mamat bukan best pn! die tkde pn tk pe! hihi

Anonymous said...

Kalau bekas awek mamat tu pakai tudung, bermakna yg nampak haritu tu awek die yg mane plak? Sebab awek yg die bawak jalan tu x pakai tudung pun erm...

isma said...

berdua lebih baik.. mamat tak best... :P

Noraien said...

ase lain pulak bile takde mamat niee.xpelah,mgkin berdua lebih baik kowt.

mnat jep sebab suara sedapppp :)

Cik Muda Sae said...

mamat tu wat halll la...mula2 kecah hal becenta ngn adik rodi tuh.....last, dapat fida...seme dia tinggal.. aihhh....teeetttt.... saje je gurau2...kihkihkih~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...