Saturday, October 1, 2011

Dapatkan Media Hiburan (1-7 Oktober)

assalamualaikum u ol..




dah tengok ke media hiburan yang terbaru..?
macam2 cerita hot la..
disebabkan minggu ni Memey & Norman artis yang paling menyerlah..
so terpilih lah untuk jadi penghias muka hadapan..
terselit tentang kosah dan gambar menarik sekitar majlis perkahwinan pasangan ni..
nak tengok gambar2 persandingan Ashraf Muslim & Dayana di melaka,
korang kena lah dapatkan majalah ni..
diselitakan juga tentang kisah anak Aida Gadis melayu dan Saiful Nizam
yang mengalami masalah sakit jantung..
macam2 lagi lah kisah menarik dalam Media Hiburan minggu ni..


sumber: Media hiburan

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

Wyna Nubies said...

As Salam~

Kenapa Ashraf n Dayana x jd penghias cover.. ;(
comel jer dorang!!:)

atiqsalleh said...

disebabkan memey dgn norman.. taknak beli la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...