Wednesday, October 5, 2011

Penyanyi Ezlynn Bakal Berkahwin November

assalamualaikum u ol..





mesti ramai dah tahu kan, penyanyi yang semakin menyepikan diri ni bakal berkahwin..
sapa lagi kalau bukan Ezlynn..
lama dah KIC tak dengar kisah penyanyi ni..
dan baru2 ni dia muncul bersama kisah kahwinnya..
khabarnya dia akan melangsungkan perkahwinan pada 20 November ini
dengan pengurusnya sendiri, Adam Fahmy Shamsudin..
mereka dikatakan telah berkenalan sejak 6 tahun lalu..
tetapi rapat sejak 2 tahun yang lalu..
tahniah KIC ucapkan kepada Ezlynn..
akhirnya dia jumpa juga Mr. Right yang diidam2kan..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ..

4 comments:

Rozuan Ismail said...

semoga cepat2 kahwin ye.tak baek bsentuhan waktu belom kahwin

pinky_liscious said...

alhamdulillah..cepat2 la mendirikn masjid....lebih elok... :)

Zana said...

wahhhh tahniah . ehehe moga jodoh dyorang berpanjangan :))

nida husna said...

bagusla dah nak kawen ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...