Sunday, October 23, 2011

Demam Drama Korea

assalamualaikum u ol..


selamat berhujung minggu..
aktiviti KIC hujung minggu ni duduk rumah..
yang best nya saving,dapat  rehat2 dan yang tak best nya..bosan..huhu..
esok KIC dah start cuti mid semester..
tak silap KIC UPM je yang cuti..
U lain belum lagi kot..
so bermula lah episod di kampung halaman selama seminggu..
tapi ok ape..boleh rehatkan otak dari menghadap buku..

ok lah..malas nak bebel panjang lebar..
KIC yakin sangat ramai yang minat giler dengan drama korea..
KIC?emmmm..biasa2 je..
lama dah tak tengok pun..
tapi ramai di kalangan kawan2 KIC peminat setia drama korea..
dalam laptop penuh cerita korea..
tak cukup kat laptop simpan pulak dalam hard disk..
ni memang termasuk dalam golongan 'Demam Drama Korea'..
tapi terus terang KIC cakap, KIC tak minat sangat..
last KIC layan drama Full House..
haaa...tu cite zaman tok kadok tu..huhuhu..
KIC tengok pun sebab ceritanya best..
lepas tu malas dah nak layan drama korea ni..
mungkin KIC cepat bosan dengan jalan cerita korea yang biasanya pangjang berjela..

yang bestnya KIC dengar tak lama lagi Full House 2 akan muncul..
wahh..tibe2 pula excited nak tengok drama ni..
mesti jalan cerita nya lagi best..
pada yang meminati drama korea ni mesti tak sabar2 nak tunggu drama ni ditayangkan..



Rain & Song Hye Gyo yang dikatakan teraju utama dalam drama Full house 2..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

9 comments:

cik ika said...

nk tgk gak drma uh..hehehe

gdsbnga said...

perempuan tu heroin boys over flower kan ? full house yang 1 ni pun tak habes tengok lagi . haha padahal cite tu dah berzaman

Saiazuan said...

lama x tgk kdrama

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

euww... sapa lelaki itu? macam....

Sam Banjamin said...

drama korea... layan jugak la....

antechno said...

Ono2 wae....

♛ Dea Arematt ♛ said...

sy pon tgh lyn korea skang.. hehe

||aLeaSaRa|| said...

alah kenapa heroin dah tukar tak suka tak suka......

full house dan autumn in my heart sampai skrg drama yg paling kite suka.owh sekarang kite follow Rain kat The Fugitive : Plan B 8TV.Watak Kai tu hensemnya ^^

nick dot anis said...

i tak leh nak layan sgt korea ni...lau layan je mesti tak ley nak stop...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...