Thursday, October 6, 2011

Artis Ni Tampil Seksi

assalamualaikum u ol..

gambar ni diambil semasa
majlis resepsi Memey dan Norman Hakim..
percaya atau tak pada majlis pasangan ni ramai artis yang melaram..
nak tunjuk kot sapa lagi cantik..
agak berani juga lah..
biasa lah, nak datang ke majlis 12 juta kan..
nanti kalau tak melaram dengan baju seksi2, kena kutuk pulak..huhu..
tapi dua orang artis ni KIC tengok menang nampak seksi..
tak tahu lah pada pandangan mata korang kan..



penampilan berani mati dari Ifa Raziah..


gambar yasmin hani

gaya seksi dari Yasmin Hani..



Amanda Amani tampil seksi macam gaya pakaian Meira Liyana dulu tu..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

13 comments:

cik adda said...

sape amnda imani tu?xkenal ah!pft!!
die plg seksi

ainol akasyah said...

haha malam tu kan ramai artis pakai pakaian tah ape2 je..ikot sgt lah konsep penaja..sah2 penaja tu gelak besar tengok org islam kite dedah sane sini

La ni ke yang wedding of the year 2011..ghairah sungguh

EYQASARA said...

tak ambil iktibar lgsung bila rkan artis dorg sndiri pernah dikritik teruk.. msih ulang benda yg same.. huhu.. ape nak jd ntah..

nuerule areyin said...

perghh mmh berani mati dorg ni =_=

Shuhaida Subri said...

biar la diorg nak melaram. artis? sapa xtau.. memang keje dorg cari makan mcamtu. xde publisiti xde duit nak masuk kot. sementara badan masih lawa tayang lah.. nnt dah berkedut xdak org nak tgk dah.. hahahaha.. artis.. artis..

eB ezrin said...

aduhhhhhhhhhhhh

Cahaya Qaseh said...

alahai..apa nk jd ni???semakin hr,semakin takut lak ck tgk artis ni b'gaya..huhuhu..

Luqman Hakim said...

di pagi hari pon dah dosa..hadoi.

Mila Ahmad said...

baik xpayah pakai baju,nampak mcm murahan tpi bila cakap marah..

azam said...

seksa nih

nUr aDila said...

masyaallah...makin berani ye artis2 malaysia mendedahkn aurat sekrg nih..islam hanya pd NAMA~~~

annenyss said...

GELI. JIJIK.

:)

udie joe said...

xpatut la..artis2 nih..
adoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...