Thursday, September 29, 2011

(Gambar) Majlis Resepsi Memey Suhaiza & Norman Hakim di Crowne Plaza Mutiara

assalamualaikum u ol..


berita yang hot malam tadi adalah tentang perkahwinan 12 juta Memey & Norman..
KIC malas nak cerita panjang tentang perkahwinan ni..
sebab korang pun dah sedia maklum kan..
kalau nak tau lebih lanjut tentang perkahwinan 12 Juta ni, klik SINI..
so, KIC cuma nak tunjuk kat korang serba sedikit 
tentang majlis yang diadakan malam tadi..
dah tentu lah meriah kan..nama pun perkahwinan tajaan 12 juta..










sumber: beautifulnara

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

5 comments:

harrazdani said...

semoga berbahagia selamanya....kepada norman...family lama jangan dilupa...be a good husband and father.

zulhilmi tempoyak said...

ntah knp....rs tak mnt je nk tgok...

huhuhu..

azlin mrs'Hairil said...

mcm mak tiri snow white jer pic yg first tu kan?? jahat la alyn ni...he3..

Cahaya Qaseh said...

dulu ck suke tgk memey ni..dia chantek tp skrg dh xchantek..kurus sgt..sori memey..ck cuma luahkan apa y sbnrnye..mesti org lain [un b'sependapat ngn ck kn??hihihi..

ima althafunnisa' said...

nampak tak berseri la..
plus.. meniru adat omputih aje.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...