Friday, September 30, 2011

(Gambar) Majlis Pernikahan Nabil & Nazirah

assalamualaikum u ol..


hari ni adalah hari bersejarah buat pelawak terkenal Nabil
kerana dengan dua kali lafaz dia sah menjadi suami kepada
bekas pramugari Air Asia, Nazirah Ayub atau lebih dikenali Zira..

majlis pernikahan pasangan ni diadakan di Masjid Tunku Mizan Putrajaya 
selepas solat Asar lebih kurang jam 5.15 petang tadi..
Zira menerima mas kahwin RM300 dan hantaran sebanyak RM15,000
majlis resepsi pasangan ni akan diadakan pada 2 Oktober ni di I-City, Shah Alam 
dengan bertemakan Fairy Tale..









SEPADAN...Nabil dan Nazirah pada majlis pernikahan mereka, semalam.



Jom tengok Kad Kahwin Nabil..


selamat pengantin baru KIC ucapkan untuk Nabil..
moga berkekalan hingga akhir hayat..=)


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) TQ..

6 comments:

AyiLarimA said...

Alhamdulillah, selamat suda Ahmad Nabil B Ahmad melansungkan p'kahwinannya.

Semoga kekal hingga ke akhir hayat, hubungn yg suci lagi murni.
Amin ~

*Byk info terkini dlm blog Mira :)

sarah mohamad said...

Alhamdullilah. dah berkhawin pun. semoga bahagia ke anak cucu :)

Zana said...

Tahniah lerr kat duaorang nie . moga kekal hingga akhir tak bercerai berai . amiiinnnn ... :))

shiema sufian said...

tahniah la :D

shaliza khairi said...

wah. tahniah lah untuk nabil. moga kekal hingga akhir hayat. ^^

Rozuan Ismail said...

Alhamdulillah,semoga nabil dan nazirah bahagia hingga ke akhir hayat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...