Monday, September 19, 2011

(Gambar) Terbaru Anak Datuk Dr. Sheikh Muszaphar

assalamualaikum u ol..

merupakan post yang paling banyak di lihat oleh pembaca blog KIC..
pada setiap masa dan pada setiap bulan..
mungkin disebabkan kepopularan Datuk Sheikh dan kecomelan Sophea..
kali ni KIC nak tunjuk pada korang semua gambar terbaru baby Sophea yang comel ni..
korang mesti geram tengok..
sebab comel sangat...=)







yang paling bawah tu gambar anak Datuk Dr Sheikh yang paling baru..
gambar pada 14 September..
comel kan semua gambar2 Sophea Isabella ni..=)


sumber gambar: Fan page Datuk Dr. Sheikh Muszaphar

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

6 comments:

NiSha said...

alala,,, bestnya jadi anak sheik muzafar ni.. hahaha comel betul la..

NadiRah said...

comelnye ayh dia..
hahahha....eh2...men2 je..lalalala~

indonesiatooverseas said...

Semoga menjadi anak yang sehat, sholeh beriman

Amy Syaquena said...

anak dia memang comel sangat..

BeloG MTT said...

Wahh chomelnyaaa ! Psstt sekali pandang macam Aaron Aziz pon ada gambar atas sekali tuh..Hikhik

ir yien 9897 said...

nape takda pic wife dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...