Tuesday, November 1, 2011

Fara Fauzana & Neelofa Pengacara Baru Nona

assalamualaikum u ol..




adakah pemilihan dua selebriti ni kerana rating penonton 
Nona telah jatuh tahun ni?
mesti ramai yang dah tau kan tentang pemilihan dua pengacara baru ni..
sapa yang tak kenal dengan Fara Fauzana yang sebelum ni 
telah berjaya mengendalikan melodi dengan berkesan..
Neelofa pula bakat baru yang makin menyerlah..
mungkin ini akan menaikkan lagi rating penonton Nona tahun depan..
kita tunggu dan lihat..
mungkin ada kelainan yang bakal di bawa oleh Fafau dan juga Neelofa ni..
sebelum ni pun Fafau sering mengendalikan program hiburan dan lebih santai..
mungkin ini cabaran dan pengalaman baru bagi fafau..





P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

Shafiq said...

Farah rsenya xsesuai, Neelofa tu pelakon bru ka?..

Myzatul FarahinSatimin said...

fra tu bole gak ahh.. tp neelofa tu..mcm x best jek..actually mmg x suke neelofa..hahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...