Thursday, August 18, 2011

(Gambar) Abby Abadi-Norman Berbuka Puasa Dengan Anak-anak

assalamualaikum u ol..

terus terang KIC suka melihat gambar keluarga ini berbuka puasa bersama-sama..
nampak kegembiraan di wajah anak2 pasangan ni..
kecil2 lagi si anak telah diduga dengan dugaan yang begitu besar
apabila ibu dan ayah mereka tidak bersama lagi..
agak sedih juga KIC tengok gambar ni..
lagi2 pada bulan puasa ni..
bila si anak dapat berbuka puasa bersama ibu dan ayah mereka..
jelas kegembiraan mereka..
kalau tak percaya, korang tengok lah sendiri gambar2 ni..




























bagus didikan Abby ni..
anak2 diajar sembahyang dari kecil..
walau dugaan macam mana yang datang..
KIC harap Abby dapat bersabar..
anak2 lah harta dunia dan akhirat Abby..
moga mereka lebih tabah..


sumber: FB Abby

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

8 comments:

~syue syada~ said...

suka pic ank abby yg kecik skali tu peluk norman... comel plak tu pkai tlekung pnk.hehe

kalo la dorang ni xda jd pape dlu, dorang la fmily yg best~

cik najihah said...

rase bahagie sangat2 dorang..
mcm x de ape2 yg belaku

fadwa daud said...

anak2 paling penting:)

mrs redzuan said...

tumpang hepi..=)

Nida said...

Ya Allah.. airmata ini menitis apabila melihat gambar-gambar kebahagiaan mereka...

Kasihan pada anak-anak yg tidak berdosa ini, terlalu kecil utk memahami erti perpisahan

CikNyz said...

happy tengok mereka happy......

selamat berpose ..
jom baca entry terkini CikNyz
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu-part4_19.html

CikNyz said...

happy tengok mereka happy......

selamat berpose ..
jom baca entry terkini CikNyz
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu-part4_19.html

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...