Saturday, August 6, 2011

Ramainya Yang Ucapkan HAPPY BIRTHDAY

assalamualaikum u ol...




Tanggal 6 Ogos 1987 bersamaan 13 Zulhijjah..
KIC telah dilahirkan ke dunia ni..
haa...terbongkar lah rahsia umur KIC ye..huhu...
tapi tak apa lah..
ada apa dengan nombor kan..
so hari ni genaplah umur KIC 24 tahun..sentiasa rasa muda..huhu

terima kasih kepada yang wish birthday kat KIC..
tak kira lah melalui perbualan ke, mesej ke, kat Facebook ke atau dari mana2 sumber lah..
tak menang tangan KIC nak balas dengan ucapan terima kasih...=)
apa2 pun ada juga lah yang ingat hari lahir KIC ni..
harap doa2 korang tu akan di makbulkan oleh Allah sempena bulan Ramadhan ni..

kiranya pertama kali lah merasa menyambut hari lahir pada bulan Ramadhan ni..
sama je lah..tak ada apa pun yang berbeza..
cuma KIC harap KIC dipanjangkan umur 
supaya dapat berbakti pada keluarga dan membanyakkan amalan..
dimurahkan rezeki moga KIC dapat menyalurkan pada saluran yang betul..
moga KIC bahagia dunia dan akhirat..
apa2 pun jadilah yang terbaik untuk diri kita sendiri, keluarga dan orang sekeliling kita..=)

terima kasih sekali lagi pada yang wish birthday..
korang memang terbaik lah..
mungkin hari KIC akan sambut hari lahir bersama insan tersayang..=)
huhuhu...


12 comments:

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

hapy bday kic !

Lulu Caldina said...

happy birthday dear :)

Rozuan Ismail said...

nak wish sekali lagi,happy birthday KIC

Si Kecik Awyyn Teletubbies ♥ said...

Happy birthday akak :)

siti hidayah said...

happy birthday KIC :)

budaksimple said...

happy birthday!!

Cik Kamoo said...

selamat hari lahir! semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik. AMin...

Cik Aish said...

happy befday KIC!!! umur kt hampir2 serupa..tp beza setahun..haks

Sudi sudi la singgah sini lak ye :
KAD RAYA DARI GUA UNTUK LU!

dilazfamily said...

hepi besday KIC.moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin

Hans said...

meriah facebook
:-)

vanillagirls said...

hepy bornday KIC!
chill

.m y z. said...

nak wish lagi HAPPY BIRTHDAY :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...