Sunday, August 7, 2011

Dahlia Teck Pegang Tangan Siapa tu?

assalamualaikum u ol..


kisah ni agak panas juga lah..
sebab melibatkan selebriti popular..
mungkin ramai yang tak kenal Dahlia Teck ni..
tapi pada yang mengikuti kisah penjaga gol kebangsaan, Khairul fahmi yang putus tunang tu,
mesti ramai yang kenal Dahlia Teck ni..
dia dikatakan orang ketiga dalam hubungan 
Khairul Fahmi dengan tunangnya, Elia Jejaruruncing tu..
tapi Kahirul Fahmi menafikannya..
dan Tunang Khairul Fahmi bagi penjelasan..
Khairul Fahmi cakap dia anggap Dahlia Teck tu macam adik dia..
kira 'adik dan abang' lah ni ye..
tapi KIC dapat gambar terbaru Dahlia Teck ni berpegangan tangan dengan 
seorang jejaka..
haaa...rasa2 korang tau ke siapa jejaka tersebut..
KIC tak nak komen2 lebih2..
nak tengok korang kenal ke siapakah gerangan jejaka itu..
huhuhuhu...








korang kenal ke jejaka tu dari belakang..??
cuba lah teka2..
macam familiar je kan...?





ada tak dari belakang macam jejaka ni..?
KIC tak nak komen lebih2..takut jadi fitnah pula..
haaaaa...korang nilai la sendiri ye..
tepuk dada tanya lah hati...huhuhu..
mengikut sumber Dahlia dan jejaka ni jalan2 di Universal Studio Singapura..
kat Singapura tak lah privacy sangat..ramai yang tak kenal mereka berdua ni..
wahhh...mesranya hubungan antara 'adik dan abang' ni..



sumber gambar : Rentak artis


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

11 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kalau mcm 2...memang sah la putus tunang sbb org ke3 kannnn....

udie joe said...

K.I.C tul ke nyh?..
hoho..kontrovesi2..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

dah glemer, banyakla wanita suka.. pastu abaikan yang dulu... sama je mcm mawi...

: THE MECHANIC nampak boom mic merata-rata, di mana? bacala

Farhana Jafri said...

alolo sweetny adik ngn abang ni.. even my bro pun xsuke pgg tgn dgn sy.. jatuh sham dy ckp.. ;P

Aifa Afiqah Sulaiman said...

kesian betul kak elia!! jahat! jahat! huhu!

Fad said...

talam dua muka..erk..sesuai ke pepatah tu..heee

pena rozie said...

Biase la.. Jarang sgt org buat salah nak mengaku.

Mia Lydia said...

so kena tunggu penjelasan fahmi balik la ni kan..
xleh nk ckap lebih2, tkut jatuh FITNAH pulak t..tkot woo..~_~

Ecul said...

tul ke ni?
isk..jgn sembarangan ni
kang tak pasal2 fitnah jek
isk2..pe pun..
dah diorang xde jodoh,
xpelaa...nak wat camner

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

klo jodoh dye khairul fahmi pe slhnyr

aEvOeCaEdOe said...

org mula femes mmg mcm tu.jmpa awek cun bru, tinggalkan yg lama... plus..sy x pnh minat kt c k.fahmi pun.uhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...