Wednesday, August 3, 2011

Terjumpa KEPALA MANUSIA Di Pelepah Sawit

assalamualaikum u ol..


macam mana hari ketiga korang berpuasa..
mesti best kan..
merasai nikmat bangun sahur dan juga berbuka..
KIC gembira sangat sebab tahun dapat berpuasa sepenuhnya di kampung halaman..
KIC terbaca dalam sebuah akhbar..
agak mengejutkan lah..siap ada gambar lagi..
ngeri KIC tengok..



ini lah keadaan tengkorak seorang lelaki yang ditemui di ladang kelapa sawit


KULIM: “Saya mahu mengait kelapa sawit, tetapi alangkah terkejutnya saya apabila ternampak kepala manusia yang sudah reput terlekat di pelepah kelapa sawit itu,” kata S Nandakumaran, 31, yang menemui mayat lelaki yang sudah reput dan anggotanya yang berselerak di Ladang Air Merah, berhampiran Taman Melur, di sini, semalam.

Katanya, ketika tiba di situ, dia mula terhidu bau busuk yang meloyakan dan pada mulanya menyangka ia berpunca daripada bangkai binatang yang mati berhampiran kawasan berkenaan.

“Ketika saya berjalan ke arah pokok kelapa sawit untuk mengait buahnya, tiba-tiba saya terpandang satu objek bulat berwarna hitam terlekat pada pelepah kelapa sawit. Saya kemudian menghampiri objek berkenaan dan amat terkejut apabila mendapati objek itu adalah kepala manusia yang hampir reput,” katanya ketika ditemui di lokasi kejadian, semalam.

Katanya, lebih mengejutkan, dia terjumpa pula bahagian tubuh mayat berkenaan yang hanya tinggal kaki dan badan berhampiran pokok kelapa sawit itu, manakala kedua-dua tangannya ditemui beberapa meter dari situ.


kalau KIC tengok depan mata..
sure tak lalu makan sebulan kot..
ikut gaya macam kes bunuh je ni..
sapa lah yang sanggup buat macam ni ye..


Jom join GIVEAWAY Special KECIK ITU COMEL
hadiah menarik menanti korang..


sumber: Metro

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

17 comments:

mizzkechique said...

mau trauma setahun klu MK nmpk ni..huhu

eddy syrol said...

tak aman ke dunia ni dah..adoi...

sini BACA DAN CLICK TAU

Irma A.Wahid said...

sangat menggelikan..euuwwww

kayrul-shah said...

kesiannya tengok mangsa yang mati tue...macam mana la nasib keluarga dia...

AyiLarimA said...

Ya Allah, kenapa laa manusia skang ni makin KEJAM? Insaf Mira tgk gmba ni, berjaga jaga sgt skang. Manusia dah makin MENGGANAS SESAMA SENDIRI.

aylliarimasipirncess.blogspot.com

kak lang said...

huhuhu...meloyakan!

Cik Azizah said...

ngeri kan kalau kita yg jumpa. rasa jijah mahu pengsan kat situ,,hish apelah nurse ni..ngehngehngeh.

Mr.Oren said...

ishhh..time2 pose ni..tgk kepala orang..mcm kepala lembu la..aduh2...

NadiRah said...

erk..terputus dh dr bdn...

Finaz Jaafar said...

kalu kte konpem trkezut pgsan kut..tros trauma agknye..phewww

shaliza khairi said...

astagfirullah.
kepala, tangan, badan jumpa asing2?
kesian gile kena seksa b4 mati. ish3~

cik najihah said...

waaaa seramnye...kalau kite ni konpem demam seminggu

eB ezrin said...

nauzubillah, x mo jumper

Rozuan Ismail said...

serius bikin gelabah je.takut owh,nyawa kita ni macam daun je.

KuNanGKuNanG said...

kes bunuh la ni..

MrS. F!zA said...

aiyo..sapa punya angkara lah ni..ouh kulim kpg halamanku..

♕Shareyza Ghazali♕ said...

Auchhhh,kari ngeri nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...