Tuesday, August 23, 2011

Justin Bieber dan Salena Gomez PUTUS CINTA

assalamualaikum u ol..



sapa tak kenal penyanyi pujaan ramai
Justin Bieber dan juga Salena Gomez..
sebelum ni mereka ni memang hangat bercinta..
memang 1 dunia tau yang mereka ni bercinta..
tapi nak buat macam mana kan..
akhirnya putus ditengah jalan..
setiap apa yang berlaku pasti ada sebabnya kan..
dengar cerita Salena Gomez memutuskan percintaan mereka 
gara2 Bieber ni tak matang dan bersikap kebudak-budakkan..
mungkin juga betul, sebab sebelum ni KIC ada terbaca yang 
Bieber ni pernah menangis gara2 dimarahi oleh peminat Gomez ni..
itu pun kalau KIC tak silap lah..
nampak juga lah sikap kebudak-budakkan Bieber ni..
mungkin lelaki yang lebih matang menjadi pilihan Gomez..
tak hairan lah kenapa Gomez menjadikan pelakon utama Transformer,
Shia LaBeouf, 25 sebagai calon yang lebih sesuai untuk dirinya..
kerana dia lebih suka lelaki yang matang, berpengetahuan dan berpengalaman..
Gomez merasakan Bieber tidak cukup matang untuk 
melayari sebuah hubungan untuk jangka masa yang panjang..



Gomez bersama Shia LaBeouf..


bagi KIC perempuan memang perlukan lelaki yang lebih matang dalam segala hal..
huhuhu....=p

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

9 comments:

Saiazuan said...

selena kembali kepadaku.. hoho

Akito Boron said...

jgn bercinta dgn bieber. nnti cinta anda jadi bubur

♥♫♥kek cokelat♥♫♥ said...

nak join GA tak?pegi cni..
>http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/08/ade-sesape-nak-join-giveaway-cik-firah.html<
sye tlng promot jew nie sbb mlm nie last twaran ni...hihik...law x,dia xjadi wt GA

kerja kosong said...

Bieber memang agak budak2...

Miss A said...

haha,pdan muke 2-2.selena budget hot.eew :p

CikNyz said...

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni…..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

Hasrul Hazrin said...

aq mmg xsuke ngan selena gomez uh.. bajet hot.. gile glamour..
selama ni name die kurang kat telinga Malaysian.. lepas die kapel ngn JB baru die naik,..tahun 2011 satu Malaysia kenal SG.. dulu mase JB hot mule2 kan Miley Cyrus (MC) pilhn hati JB..haha
tp apakan daya,bukan jodoh dorang..

tp asl nak Shia>? nmpk sgt SG giler glamour..

Hasrul Hazrin said...

no wonder laa kalu penuh kat youtube orang compared pasal Miley Cyrus vs Selena Gomez.. kan,kan,kan??
kalu nk ikut lagu sape pling best, aq rse lg better lagu Miley Cyrus..
suare?
Kompem Miley Cyrus..
acting?
Miley Cyrus..

Selena gomez?
cume rupa je..

Anonymous said...

selena takut dgn justin bieber akan bocor rahsia dia kalau diaorg putus,muahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...