Monday, August 15, 2011

Jatuh Cinta dengan FORTEEN

assalamualaikum u ol..




FORTEEN???sapa pula ni..
tetiba pula KIC jatuh cinta dengan Forteen..
korang kenal ke?
KIC memang dah jatuh cinta sejak pertama kali tahu pasal kumpulan Forteen ni..
ye...Forteen ni adalah kumpulan yang mengabungkan 4 orang anak muda 
yang hensom2 belaka..=)
so pada yang tak tau tentang kewujudan kumpulan ni..
KIC nak kenalkan lah pada korang..
mereka ni beruntung sangat sebab jadi anak didik Edry KRU...
memang patut lah lagu Berdua Bersatu ni best..
KIC suka sangat dengar..
jom kita kenal satu persatu ahli kumpulan Forteen ni..



Muhammad Ridzuan Sharifuddin (One)



 Muhammad Izzul Islam Mazlan (Izzue)



Saiful Ridzuan Abd Hamid (Ariz)



Mohd Arif Ameerais Azhar ( Ameerais)


amacam?hensom2 kan..huhu..
diaorang ni bukan sahaja ada rupa..tapi bakat pun besar..
kira lengkap dah pakej..
makin digilai ramai kumpulan ni tau..
KIC bukan setakat minat mereka ni..
tapi lagu Forteen ni pun memang best..=)
tak caya korang dengar lah sendiri...
lagu BERDUA BERSATU...=)






sumber: Fan Page Forteen..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

16 comments:

cik Dil said...

dil pun minat dorang..lagu dorang best..n paling sukaa tgk ariz..wahhhh ensemmm..pensan 24 saat

♥ Dea ♥ said...

emsem jugak dorang ni.. hehe

cik aiLebiu said...

okla anak didik KRU...ada potensi jadi popular....

Syarifah Ashikin said...

sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pun minat dengan kumpulan dia... hehhehehe.. anak didik kRU memang popular la nti

cik najihah said...

lagu tu bes gilosss terpikat pes time denga

gyiem said...

ONE tu bkn ke RIZU bks peserta OIAM 2 ke 3...not sure la..if sye x clap lar...btw..dorunk mmg ad bkt..

Mish Apple said...

KRU ? minat VIP lagi . :D

AyiLarimA said...

cute cute artis lelaki zaman skang ni. kalah artis wanita. huhu. dorang memang best. semoga artis b'kmpulan ni success dalam industri hiburan :)

Mira akan stop berblog :(
http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/

ANA said...

dyorang hencem2 laa , tapi ana tak kenal pon tak de bunyi pon sal dyorang . ehehe

b a m b a m ' s said...

1st time dgr nie..hehehehe..

Nurul Solehah said...

ensemnyee .. terpikat jadinye .. haha .. sedap jugak lagu diorang .

Alip Apai said...

boleh tahan lagu diorang..

tp geli la dgn male group cmni:(

Alip Apai said...

boleh tahan lagu diorang..

tp geli la dgn male group cmni:(

eB ezrin said...

korean style la yer? psl letak 14 yer?

Anonymous said...

skali dengar je lagu ni da tau da siapa komposer die.. agak2 kalau deorg ni nyanyi live best x?

m!ss m3ad0w said...

first dgr lagu nie tros jtoh atie.. then twos lew download.. arie2 msti nk dgar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...