Friday, August 5, 2011

Kereta FERRARI Baru Milik DAVID BECKHAM

assalamualaikum  u ol..

orang kalau dah kaya, nak beli apa2 pun tak kisah dah..
best nya lah kan..
rezeki masing2..
pada yang meminati Pemain Bola Sepak, David Beckham..
KIC nak cerita berita terbaru tentang selebriti ni..
sebelum ni David Beckham ni dan banyak koleksi kereta..
tapi yang ini koleksi terbaru..
Ferrari tu..fuhhhh..
kiranya Ferrari ni koleksi terbaru Pemain Bola Sepak terkenal ni..




LOS ANGELES - Bintang bola sepak England yang bermain untuk kelab LA Galaxy, David Beckham (gambar kecil) mempunyai koleksi kereta terbaharunya, lapor sebuah akhbar semalam. Kereta baharu Beckham itu merupakan Ferrari 612 Scaglietti yang berharga AS$300,000 (RM894,294.01), berwarna hitam dan mempunyai nombor 7.

Nombor itu pernah digunakan oleh Beckham semasa dia mewakili kelab Manchester United. Kereta baharu itu dilihat diletakkan di luar rumah Beckham di sini baru-baru ini. Sejak dilancarkan pada 2004, kereta Ferrari itu mempunyai sistem navigasi satelit, alat pemain muzik MP3, mengenali suara pemilik dan teknologi wayarles.

Sebelum ini, Beckham memiliki satu koleksi kenderaan yang terdiri daripada sebuah kereta BMW, Lamborghini, Aston Martin, Porsche, Escalade, sebuah jip dan beberapa motosikal





kalau KIC dapat sebiji kan best..huhu..
dalam mimpi boleh lah...=)
huhuhu...

sumber: Kosmo


Jom join GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL
hadiah menarik menati korang..


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

3 comments:

senyumSOYA said...

huhuhu...dalam mimpi~ T.T

chiyaou said...

mcm best je klau dpt kete mcm tu gak...

Farah Shamsudin said...

waahh! untunglaa.. boleh beli apa saja kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...