Monday, August 15, 2011

Kad Kahwin MEMEY-NORMAN

assalamualaikum u ol..


inilah dia pasangan Wedding of The Year..
bila majlis pasangan ni akan ditaja pelbagai pihak termasuk lah dari Datuk Jimmy Choo..
majlis yang akan menelan belanja 12 juta..
KIC malas nak komen panjang lebar sebab ramai yang dah komen 

hari bahagia pasangan ni semakin hampir..
apa2 pun kita doakan lah majlis mereka berjalan lancar..
majlis dah dekat pun kan..
so kad kahwin pun mesti dah siap..
penuh ruang kad kahwin pasangan ni dengan wajah2 bahagia mereka..
korang tak caya..
tengok lah sendiri ye..




majlis kahwin 12 juta..kad kahwin pun mesti lah nak gempak juga kan..huhuhu...


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..



7 comments:

snOw sakura said...

wahh, klasik gitu.. huhu~

Red said...

jangan lah yusri seromantik macam ni. biar lisa menyesal T.T

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

eB ezrin said...

cantek kadnyer. tapi kalo sok2 senasib ngan abby camno? ciann

siti azlina said...

waaah . untung la ~~ hehee

Anonymous said...

Saat terindah kene tangkap basah xde? ekeke

asiah_najihah said...

cute jugak kad khawin dyeorg..

Ceritera Anak Sampah said...

i hate memey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...