Tuesday, August 16, 2011

Kami Belum Bincang Isu Kahwin -Yusry

assalamualaikum u ol..


yusry dan lisa berkahwin


banyak blog2 yang dah menulis tentang Yusry dan Lisa Surihani
yang bakal berkahwin pada tahun depan..
memang dah kecoh dah tentang berita ni..
ye la kan..artis popular macam Yusry dan Lisa ni..
kalau pasangan ni betul2 jadi kahwin, memang wedding of the year lah..
KIC tahu mesti ramai yang gigit jari dengar berita ni..
melepas lah pada yang memang ada hati dengan Lisa tu..huhu..
tapi KIC dengar khabar berita tu cuma salah paham je..
mungkin Yusry dan Lisa memang rapat dan berada di alam percintaan..
tapi mereka belum buat apa2 kenyataan pun tentang isu perkahwinan tu..
yang ni berita terbaru yang KIC dapat malam tadi..
cuma tak sempat nak post je..
sebab dah ngantuk..huhu..
so nak puaskan hati korang semua tentang hal ni..
korang baca lah kenyataan ni ye...=)




berita bahawa Yusry dan Lisa akan melangsungkan perkahwinan 
pada tahun depan tu mungkin hanya salah paham je..
so, apa2 pun kita doakan lah yang terbaik untuk pasangan ni..


sumber : media hiburan

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq..

8 comments:

Yui_Wani said...

Hahaaaa....mane la dapat berita yang diorang nak kawen tu. XD

izzad b* said...

semoga berbahagia ke anak cucu!

Isteri Encek Bard said...

adeh....

mizzkechique said...

ada pulak salah paham gini.. mcm2 hal la..

nurul asyikin(kak chik) said...

doakn mereke,,hhahah,,,sama padan

Cik Meyo said...

moga kawen la dema, haha

kakchik@ella said...

apa pun KC doakan 'couple' ni bahagia dan sampai ke jinjang pelamin.

Liyana Aziz said...

auchhhh, yana suka both of them... hopefully panjang jodoh antara mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...