Monday, August 8, 2011

VIDEO - Aksi Kucing TERKEJUT Yang MELUCUKAN

assalamaulaikum u ol..



Gambar hiasan


kali ni KIC tertarik nak cerita tentang seekor kucing yang terkejut
tapi dengan aksi penuh bergaya..huhu..kelakar pun ada sebenarnya..
sebab KIC tengok je terus gelak..huhu..
tak tau lah pula kalau korang tengok tak ada apa2 reaksi..
apa2 pun korang layan dulu video ni..baru komen ye..=)







comel kan...???


p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

6 comments:

~~Amny Sya~~ said...

hahah..memang lawak..cm dlm kartun jek style die jalan..ahak3..

azam said...

hehehe...comel²

Princess Feyqa said...

hahahaha lawaknyeeee!

Scarlett O'Hara said...

Serious!Lebih 10x tengok maish gelak!!

morky said...

sapa la yg jahat bagi kucing tu terkejut.... tak baik tau...

eB ezrin said...

xleh tgk.hu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...