Wednesday, August 10, 2011

REMY ISHAK - KHAIRY JAMALUDIN Dah Macam Adik-Beradik Je

assalamualaikum u ol..


tengok gambar ni macam nak raya je rasanya...=p
segaknya berbaju melayu..
makin terserlah ketampanan artis dan juga ahli politik ni..
bila tengok gambar ni nampak macam pelakon terkenal, Remy Ishak dan juga 
Ketua Pemuda Umno, YB Khairy Jamaludin ni adik beradik je kan..
ada sapa2 setuju tak..? huhu
macam abang dan adik je..
gambar ni hanya tujuan fotografi raya je ye..
bukan sebab lain..huhu..







Khairy Jamaludin pun ada cakap kat twitter," He's obviously the handsome brother "..
ditujukan untuk Remy Ishak la...=)


Sumber gambar : twitter Khairy Jamaludin

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

9 comments:

azam said...

ish....tak sama pun.....
jauh sgt bezanya.....hehehe

cik najihah said...

remy lagi hot hahah

eB ezrin said...

mirip eh? :)

Mrsfaizorworld said...

lebih kurang la kan..

b a m b a m ' s said...

tak samooo.. idung lain2.. ekkeke..

*pantas jek klik link tgk remy ishak! LOL! :P

merahitujambu said...

tak sama pon...salam ramadhan

kakchik@ella said...

seiras .. tp kc lebih suka remy. hihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

macam seketurnan sj. sekulit jgk, mcm adik beradik kn?haha

p!q4h b@guss said...

ada la sikit2 sama kat gambaq kedua tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...