Sunday, August 14, 2011

NABIL RL Bakal NIKAH September

assalamualaikum u ol..




dalam diam rupanya Nabil nak kahwin dah..
mungkin dengan berita ni berakhir lah segala kontroversi
yang menghimpit karier Nabil..
Ahmad Nabil Ahmad, 28, telah memilih bekas pramugari Air Asia
Nazirah Ayub, 23, atau lebih dikenali dengan Zira..
mereka ni dah berkenalan 6 tahun lalu..
lama juga lah ni ye..
mereka juga mengaku telah mula bercinta sejak setahun lalu..
ala..ok lah tu, buat apa nak bercinta lama2 kan..
pasangan ni memilih 30 september ini sebagai hari bersejarah untuk disatukan 
sebagai suami isteri..
majlis resepsi pula akan diadakan pada 2 oktober di I-City, Shah Alam..

mungkin ramai yang terkejut dengan berita ni..
ye lah tunang pun tak ada terus nikah..
tapi elok lah kan..benda baik kena dicepatkan..
tak payah lah tunang2..
apa2 pun  kita doakan lah moga majlis mereka ni berjalan lancar..


hadiah menarik menanti korang..

p/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di Facebook..hanya klik button kat bawah ni..=) tq.

11 comments:

Hans said...

cantik juga gadis itu

Nizam Ijam said...

lawa jugak..hiu2

||aLeaSaRa|| said...

eloklah tu jdh dah sampai.baik kawin dr terus jadi umpatan peminat.semoga jdh mereka berkekalan

p/s-->suka tgk irma hasmie skrg...smga dia mendapat jdh yg terbaik dan dpt membimbingnya menjadi wanita solehah amin

pCL [p@kcikLie] said...

mesti kelakar jgk orgnya..

sayanakhiburan said...

memang padanla... cun kot awek dia tu... huhuhuh

udin said...

wahhh.. best2.. smoga diorang bahgia hingga akhir hayat.. ;)

alyana shafinas said...

wahhh...lawa lah bakal isteri die.. =)

kerja kosong said...

Kalu betul, selamat pengantin baru... September sebulan je lagi..

Nurul Solehah said...

cantikla bakal isteri dia . hope tak jadi macam dulu ..

Liyana Aziz said...

alhamdulillah... cantik... =)

nuerule areyin said...

lagi suke irma :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...