Tuesday, September 27, 2011

Chef Wan Pinang Ana Dahlia 4 Oktober

assalamualaikum u ol..




seperti yang korang sedia maklum,
anak lelaki tunggal Chef Wan yang lebih dikenali sebagai Chef Riz sedang hangat 
cuma banyak kontroversi yang melanda pasangan ni..
antaranya yang mengatakan Ana Dahlia ni janda dah 2 kali..
tak silap KIC Chef Wan mengakui nya..
dan dia tak kisah pun anaknya nak kahwin dengan janda..
tak caya korang baca status FB Chef Wan ni..







dalam FB, Chef Wan juga ada mengatakan bahawa anak meminang 
Ana Dahlia pada 4 Oktober ni..
Chef Wan juga nak menyatukan anaknya selewat2nya Disember ni..
nak tau lebih lanjut, korang baca lah status Chef Wan ni..







tahniah Chef Wan..
bakal terima menantu baru dalam keluarga..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah..sorg lg ank dia bkl kawen.dah sampai seru =)

AyiLarimA said...

Semoga kekal hubungan yg suci lagi murni.
Tahniah Chef Wan.

:)

eB ezrin said...

tmpg hepi ;)

M Fizan said...

nice..chef wan sangat open-minded..

KC@ella said...

semoga berbahagia dan tercapai segala hajat dan cita2.

Sufisky Lass said...

salute la dgn chef wan , open minded sangat ! hee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...