Wednesday, September 28, 2011

Gambar Anak Serina Redzuawan

assalamualaikum u ol..

lama dah KIC tak tengok cucu kepada chef terkenal,
sapa lagi kalau bukan Chef Wan..
anak comel Serina, Tristan Tareef..
dah besar anak Serina ni..
bertambah2 comel...=)







khabarnya, Tristan Tareef bakal dapat adik baru..
Chef Wan dan Serina mengharapkan anak perempuan pula kali ni..
suka KIC dengar berita ni..
usia kandungan pun lebih kurang 6 bulan dah..
orang paling gembira tentu lah Chef Wan..huhuhu..




P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'share' atau 'like' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

Jiji-Fify said...

comellllll!!! bestnya dpt anak muka mat saleh!! :))

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

sarah mohamad said...

hensem nya anak serina ni :)

teh o beng said...

comelnyaaaaa !! encem !

eB ezrin said...

hrslah comel, mixkn? ;p

Miss Anis said...

cOmey la....geramnye.....nk picit2 pipi...

Life Is Beautiful said...

cumilsnyer anak die...dah pandai jalan ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...