Wednesday, January 26, 2011

~ Ada Apa Dengan Blog??? ~


salam u ol..

bosan pulak malam ni..saja la nak update blog ni..
kadang2 terfikir jugak kenapa saya buat blog..
dan makin hari makin ramai yang terlibat dengan blog..
tiap hari juga lahir blogger2 yang bawa banyak idea..


ada apa dengan blog ni ye..sampai leh buat orang angau..
makan tak kenyang, tidur tak lena..wahhh..ada ke kes macam ni..?huhu..
saya buat blog hanya suka2..mula2 suka baca blog orang..
lepas tu terus minat untuk ada blog sendiri..
akhirnya tercipta la blog KECHIK ITU COMEL..huhu...


lihat2 dan baca blog orang best je..kadang2 dapat jugak ilham..
lagi2 untuk hias blog..dari situ kite dapat idea..bukan curi idea orang ye..
tapi dijadikan ilham sahaja..
saya pun tak tau macam mana boleh jatuh cinta dengan dunia blogging ni..


nak jadi seorang blogger yang disenangi memang agak susah..
kena banyak idea dan pandai tarik perhatian blogger lain..
mencabar kan???
yang mencabar itu yang saya suka..huhu..
kena penuh dengan idea2 baru..semua ini tak mustahil..
sebab ada blogger yang sangat aktif dengan entry baru tiap hari..
kadang2 dalam sebulan, dekat ratusan entry yang diaorang cipta..
wahhh..saya agak kagum..
itulah antara keistimewaan blog ni..
hanya blogger je yang tau apa yang best dengan dunia blog ni..
"macam2 ada" ambil trademark astro..huhu...


p/s: jangan putus asa dalam mencipta idea baru..=)


2 comments:

anamizu said...

cik ana suke "hanya blogger je yang tau apa yang best dengan dunia blog ni" hihi

recent post : |korek biji mata???|

Nour Akmal said...

cik ana:

haa...tu la..hanya KITA je tau ada apa dengan dunia blog ni..so teruskan usaha menjadi blogger yang terbaik..huhuhu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...