Friday, January 28, 2011

~ Jalan2 Cari Pakwe.. ~


salam u ol..


korang dah bangun belum ni..??
saya tak ada kelas hari ini..tapi dah biasa bangun awal..sebab kelas banyak awal pagi..
haaa...ni nak jalan2 cari pakwe ke??
alamak...buat malu je kn...huhu..


ishh..tak la..tak kan la gitu saya ni..perigi cari timba pulak...
huhu..
saja je buat gempak tajuk entry ni..
nak jalan2 pergi habiskan duit dekat IT Fair..huhu...
harap2 tak macam tu la..
cuma nak cuci2 mata je..tapi bukancuci2 mata duk tengok orang je tau..
tapi cuma ingin lihat2 apa yang menarik di IT Fair kali ini..
nak tau lebih lanjut klik entry saya sebelum ni tentang IT Fair ...
haa...best kan...?
tu yang agak teruja nak pergi..huhu...


cuma yang tak bestnya..mesti ramai kat KTM nanti..
penuh sesak..sebab budak2 dah balik kg cuti raya cina..
biasa la kita ni kan..cuti raya cina pun kite yang lebih excited..huhu..
terpaksa la merempuh pintu KTM nanti..
yang paling sedih orang tak perasan pun kaki saya ni..aduiii..
asyik jadi mangsa keadaan je..(pijak sesuka hati)


ok la..dah banyak sangat membebel..
balik nanti saya bebel lagi ye..
cerita apa yang menarik kat sana nanti..



4 comments:

Amira Anorah said...

jgn pakai kasut kaler putih..nanti kotor!!tak sggup kot nak basuh!

atie aizam said...

akak dulu pun suka gak jln2 cuci mata nih hehe..

Nour Akmal said...

amira:

huhu..kene pijak abis la..lagi2 pkai kasut putih..

Nour Akmal said...

atie aizam:

sama la kite kak..sy memang suka cuci mata ni..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...