Tuesday, January 25, 2011

~ Koyak La Poket Semester Ni.. ~

salam u ol...


sedih je kan entry saya kali ni..
emmm...apa2 pun semua benda yang kita nak perlukan duit kan..?
best friend asyik mesej je..ajak pergi holiday..
tak masuk dalam bajet pun sebenarnya..
ye la bajet dah lari pada Hp baru..huhu
pening gak bila fikir..
nanti kalau tak pergi masing2 tarik muka..
tapi nak pergi bajet tak ada..


Padahal dekat je pun..kat Port Dickson..
tapi yang aku terkejut diaorang nak sewa hotel yang agak eksklusif la gak..
aduiii..yang tu memang tak leh nak cakap la..
nama hotel tu The Legend International Water Home.
Satu hari je cecah harga rm700..
memang kopak la poket ni..
belum duit makan dan minyak lagi..
tapi bila dengar memang best la..
sebab dalam bilik pun ade swimming pool...
bilik pun sangat selesa..
kemudahan pun ok..
tempat memang dah cantik dah..
tapi masih lagi dalam perbincangan..
harap diorang ubah la fikiran..huhu...=p


diaorang tu bekerja..memang la ada duit nak berjalan..masyuk je poket..
yang saya ni kena la fikir banyak kali..
nanti orang tengok berlagak macam orang dah kerja pula..
padahal student je pun..emmm...


ni antara view di The Lagend International Water Home..
memang cantik la..



ni la bangunan The Legend International Water Home..



ni la yang saya cakap kolam renang dekat dengan bilik penginapan..
senang je..tempat punn tertutup..=)


p/s: nak pergi holiday kena fikir elok2..bajet betul2..moga percutian yang kita rancang nanti akan membawa kenangan terindah...


6 comments:

Zakwan Zainal said...

utk bt aper2 msti letk mtlmt..
so.. klu nk g bercuti trget stu tmpt n bajet btl2.. msti fhm n tau bezakn kehendak n keperluan k...

p/s bru jer fllw awk.. visit my site k...hiihii

Nour Akmal said...

betul tu..
tgh buat planning...
tapi kali ni memang tak leh tolak kehendak kawan2..
nasib la..huhuhu...=p

nnt saya follow awk plk ye..=)

Muhd Fadil said...

wuhu~~
best lo kalu leh gi holiday..
nak join jugak laa...

Mohd Sukur Ibrahim said...

datang dari hotchat hotfm..kami blogger..hik2..
selamat berblogging..
nak baca blog insan terpilih..jenguk2 la blog saya

Nour Akmal said...

mohd fadil:

holiday memang best..tapi pening fikir pasal bajet la..huhuhu...=p

Nour Akmal said...

mohd sukur:

nanti saya jenguk2 ye blog insan terpilih..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...