Wednesday, January 19, 2011

~ Ada BERANI...??? ~


salam u ol...


haaa.....macam nak cari gaduh je kan entries saya kali ni..
huhuhu...tak de la..
saja buat gempak je..
tapi entries kali ni memang gempak gak la..
sebab ape ek?
ha....nak tau sambung la baca entries ni..tak rugi nya...huhu


cerita ni bukan baru sangat..tapi masih segar dalam ingatan saya..
so saje nak la share dengan korang..
mula2 korang tengok la gambar2 ni dulu..
jangan geli atau terkejut pulak ye..=)

KISAH NYA BERMULA DISINI...:



korang nampak tak gambar ape tu?
kalau tak nampak, pakai kanta pembesar ye..huhu..
ok2..saya bagi besar sikit ye..



ha..ini la dia...ULAR.."sahabat baik" adik2 laki saya..huhu



hero2 yang dapat menangkap ular sawa...



macam geli je tu??huhu..
ada bakat untuk buat persembahan ular ni..=)



ha...panjang kan?belit orang ni abis la...
takut+geli...



mcm geli je ayah pegang ular tu..huhu
ular ni ayah saya la yang berjaya tangkap..
setelah bergelut..kalah juga ular ni..


amacam?korang ada berani ke?huhuhu..
family saya ni memang rock sikit..=)





4 comments:

acan ketot said...

wow!!
dasat!!!

cik yayah said...

alahai. gelii!

Nour Akmal said...

acan ketot:

agak dasat juga la..huhu

Nour Akmal said...

cik yayah:

memang geli pun..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...