Friday, January 14, 2011

Segmen: BLOGGER GEGARKAN 'U'



Salam semua...




Hye u ol..tentang title kt atas tu jgn terkejut plk ek..
Saya tgh join segmen bro ben ashaari..rse mcm best je..


Klu u ol nk join gak klik la kat cni: Segmen Blogger Gegarkan 'U'
tak rugi pun..


Firstly, saya blaja kat UPM, Serdang dlm jurusan Bachelor Business Administration.
Pejam celik dah masuk tahun 2 pun..


Saya ni berasal dr Banting, Selangor..anak jati Banting tau.
umur tahun ni nak msuk 24 tahun dah..
ehem2..nak tak nak kne bagitau umur gak la ek sbb bro Ben Ashaari dh mntk..huhuhu..


Soalan seterusnya agak sukar la nak jwb, sbb ape saya amik kursus ni ye..
maybe sebab minat kot..sesuai dgn jiwa saya dan saya rasa selesa..


Yang last skali cita2..emmm...
tuk mse skrg ni cite2 nak abiskan degree dgn cemerlang dan buat mak ayah bangga..
harap2 begitu la..


Haaa..siap pun tuk segmen blogger gegarkan 'U'
harap2 sumenya ok..=)


~ peace - kechik-molek ~




13 comments:

kay yea said...

helo blogger upm~~

Wan Ahmad Izudean said...

hellooo... UPM juga...
follow kamu....

Nour Akmal said...

thanks..
keep it up..=)

FaKArePa!n said...

singgah dengan air asia

eni said...

hai.... salam perkenalan.. rmainye la dak2 upm dlm segmen ni.. huhu. slmat berblog ye... i follow u~ :)

cik siska ^_^ said...

singgah sini ye,,jom singgah belog sy.

Pembawa_Wacana said...

semoge berjaye..:)

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

Nour Akmal said...

FaKArePa!n:

laju tu..keep it up..huhu..=)

eni:

hye..salam perkenalan juga..thanks..budak UPM mmg rajin b'blogging kot..

cik siska:

nnt saya singgah blog cik..

pembawa wacana:

terima kasih..

lulu caldina:

thanks..=)

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang glamour.

Nour Akmal said...

Abhamz:

terima kasih..=)
harap lepas ni blog ini akan lebih berjaya lagi..
banyak lagi yang perlu belajar..=)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

semoga berjaya dalam bidang yang diceburi...belajar rajin2 ok (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Nour Akmal said...

azrul hisyam:

hye..salam perkenalan..
thanks 4 the wish..=)

rajin2 la jenguk blog ni ek..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...