Saturday, January 29, 2011

~ Apa yang best kalau CUTI ni ye...?~


salam u ol..

cuti...cuti...cuti....
yahhhoooooo...dah start cuti..cuti semester + cuti raya cina..1 minggu..
cuti ada yang best n ada yang tak best..
sebab kadang2 cuti ni membosankan..huhu..
apa2 pun nak rehatkan minda yang bercelaru selepas sebulan kelas bermula..
kolej dah sunyi..ramai yang dah balik..aku bila lagi nak balik ye..???
tak kan nak berkampung kat sini kot..huhuhu..


tak pe la..bagi peluang orang jauh balik kampung dulu..
kampung ku dekat je..esok lusa pun boleh balik..
tapi nak buat apa lepak kat kolej ni lama2 ye..
layan blog la..24jam...! ok tak?huhuhu...
mengadap je laptop ni sampai berair mata..
tapi tak pasal2 power cermin mata ni bertambah..rosak mata..
yang tu tak nak...
tapi memang ini la kerja aku sekarang..
merosakkan mata yang dah sedia rosak..huhuhu...
mengadap laptop sekali gus mengadap blog..
pantang ada masa lapang..
asyik fikir nak update blog je..


pagi2 lagi adik dah call..tanya bila nak balik..
yang saya ni masih terpinga2 tak tau nak balik bile..
semua orang dah rindu kot..dari kelmarin tanya je bila saya nak balik..
apa2 pun saya nak rehatkan diri kat sini..
cafe pun dah ditutup hari ni..
nak makan apa ni???waaaaaaa...lapar...
opsss..lupa..saya tengah diet sekarang ni..
makan biskut n milo je la...=)




6 comments:

mian said...

haha.sian ye.balek je lah.kang x dapat makan lak.hehe

Pembawa_Wacana said...

<---tak leh cuti..ada keje..huhuhu

Nour Akmal said...

mian:

huhu..tu la..makn je la ape yg ada..huhu..=p

Nour Akmal said...

pembawa wacana:

saya bercuti..HOLIDAY..nak cuti2 puas2..naik cuti kerja melambak..huhu...

Irma A.Wahid said...

layan online je la best kan~~huhuhuh..tv jadi no2

Nour Akmal said...

irma:

betul tu..skrg tv dah no dua..
kawan2 duk perli saya dah..duk ngadap laptop je..huhu...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...