Wednesday, January 26, 2011

~ Makan..Makan..Makan..Bestnya...sebab ape ye..??



salam u ol..


bangun pagi je ngadap blog..
mentang2 la kelas lambat hari ni..
tak pe la sekurang2nya dapat jugak update blog ni..
ingat cakap sifu..sekurang2nya 1 hari kena update 1 blog..
kalau dapat lebih tu lagi bagus..
maknanya banyak la idea tu..
untung la..otak blog la katakan..bukan senang..
huhuhu...=p


pagi2 lagi dah cerita pasal makan..
ape yang bestnye tu??
ha....yang ni la yang nak cerita sikit..
ni pasal malam tadi la..
sampai tak sempat nak update blog..
so cerita la pagi ni..


nak dijadikan cerita..ada kawan belanja makan besar malam tadi..
tu yang buat jadi best tu..duit poket tak payah kuar..
tempat pun syok..ape lagi bantai order western food la..huhu..=p
ye la, asyik layan makanan food court je..nak gak tukar selera..


ok..banyak sangat membebel pun tak best jugak kan..huhu..
nak tau kami makan kat mana???
ha....jom tengok gambar2 ni..



haa...ni la dia..tempat kami menjamu selera..
Chop n Steak House..
memang popular dengan hidangan western
dekat je dekat tmpt K.A.M.I..
area Sri Serdang..



antara juadah pilihan ku..
Grill Chicken..



sempat lagi bergambar sebelum makan...



aksi suap menyuap dari Cik Ada yang comey..
( dah sudi nak suap tu kena puji sikit) huhu..



wahhh..sedap ye Cik Bella..lebarnya senyuman dia..
perut kenyang, hati pun senang..



dialog Cik Ada
"akhirnya habis juga aku makan..ummm..sedap.."



kata Si Baju Merah kepada Si Baju Ungu..
" sudah2 la tu..aku nak balik..dah lewat malam..nanti mak aku marah balik lambat.."


ini la gelagat kami..
ape2 pun terima kasih kepada yang belanja makan malam tadi..
lepas ni giliran Cik Ada pula yang belanja ye..
Si Baju Ungu cakap nak Cik Ada belanja Nando's..
huhuhu..sediakan duit nya ye Cik Ada..


p/s: rezeki jangan ditolak..musuh jangan dicari..=)


4 comments:

MamaEma said...

mamaema selalu juga ke sini...

Nour Akmal said...

ye ke?
mesti dah biase kat tempat sini kn..

erin_87 said...

hahaha...yea aku tunggu cik ada belanja "NANDOS"..Dh lame xmkn ni rindu plak..;)

ieda_ai said...

aku juga yg takde kan..
korang mmg kan..
sampai ati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...