Tuesday, January 11, 2011

Pelik Tapi Benar...

Hai u all..selamat datang ke blog saya (budak baru nak belajar) - jarijemariemas..
Wahhh2..tajuk atas tu mcm gempak je kn..
tp bkn ape pn..cme yg peliknye sy tgh berjinak2 dgn dunia blog ni..
tu yg pelik tp benar tu..huhuhu..mcm rajin je sy ni tulis blog..


mesti member2 saya akan gelakkan saya nnt n mula la aksi perli memerli bermula seperti "wahh..amal dah ade blog la..caya la.."
atau pun yg agak menusuk kalbu tu dgn ayat " eh2..pandai ke ko ni mal nak buat blog? ntah ape2..buang masa je.."


Tp saya tak kisah pun la..memang saje je buang mase m'gadap blog ni..huhuhu..
saye ni bkn pandai sgt nak berblogging ni..tp nak gak cube,try test..
mane tau kena dgn jiwa sy ni..


anyway, saya ni gila surfing internet ni..tu yg tetiba nak buat blog..
tp maaf la kalau percubaan sy ni tak bape menepati citarasa pembaca blog..
tapi ape2 pun wish me luck ek..hope blog ni akan lebih maju n jayanye..huhuhu...
ok..kite jumpa lagi..terima kasih, datang la lagi jenguk2 ek..

5 comments:

Anonymous said...

gud luck..;)
permulaan yg baik..

Nour Akmal said...

thanks pd komen itu..i hope so..

Anonymous said...

amal nie lagu zuma ye..hikhikhik..pandai berblog dah skrng..gud..


kak ina yg cun..:P

Nour Akmal said...

thanks kak ina..coz sudi jenguk2 blog tak seberapa ni..huhuhu..

sje je ni..lgpun bkn pandai b'blog sgt..men tibai je ni..

EiZaRaZiErYa said...

ahahhaa...nice lah~
suke part ayt yg mgkin kwn2 gelakkn 2..eheheheeh..
btw, BW here from PW's Blog~ wink3 >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...