Sunday, January 16, 2011

K.A.M.I Sana Sini . . . !

salam u ol...


Tengah bosan pulak rasanya hari ini..
Ye la semalam dah puas berjalan ke Mid Valley dari pagi sampai ke petang.
Hari ni masa untuk melepak dalam bilik je la..

Semalam puas kami bergambar..
Tak sah kalau tak de ambil gambar..so saja la nak share kat blog ni..
Untuk tatapan blogger yang lain..huhuhu...tu pun kalau nak tengok la..


KISAH KAMI BERMULA DI SINI . . .


Time tunggu bas kat Fakulti Bahasa (UPM-KTM SERDANG)..
Terlepas bas, sempat bergambar..



Suasana di Mid Valley.. penuh dengan manusia..
biasa la kan..nak raya cina..huhu



Saya yang tak sabar nak makan..huhu



Gelagat kawan2 saya..kelakar la...



K.A.M.I at Pizza Hut...



Saya gak kena beratur beli tiket wayang..
K.A.M.I tengok movie apa ye..???



Haa...ni la tiket nya..movie Season of The Witch...
Best gak cite ni...


Kat mana ni ye..gelap je...huhu



haa...kami buang duit main bowling..huhu



Ni nak main bowling ke nak b'gambar...



Ini la hasilnya.. saya ranking no 2..
Tapi serius mmg tak pandai main..kne cari jurulatih professional kot
sebab kadang2 ranking last.huhu



ini la K.A.M.I !!!!



Kat sini pun jadi ke..sebab tandasnye cantik..
Cantik ke?ok la kot...huhuhu



Puas dah bergambar..huhu

p/s: kami ni memamg gila2 sikit..so ada komen sila la..saya ni boleh terima kritikan yang membina...=)



8 comments:

erin_87 said...

hahaha..wacak!!!!!aku dtg lg...mmg best smlm.pic2 2 ok what???tp pic aku gak nmpk gemukk????maluu..:)

Nour Akmal said...

cik erin_87:

t,ksh la sbb dtg lg ek..huhu
pic2 sume mmg ok pn sbb ade ko n aku..=p
gemuk?ok la tu aku ade geng..huhu

aiman zakri said...

best nye geng cik nour akmal.
hang out ramai2 mcm ni la best.
hepi je tgk.

kay yea said...

bes nye jalan2..x juin hari siswi ke? :D

Nour Akmal said...

kay yea:

hari siswi kat bukit ekspo tu ke?
lupa la psl hari siswi ni..
kalu tak leh gak join..
g sane ke ri ni??

micky eyqa said...

selamat berkenalan.. sy pn bdk klang jgak

Nour Akmal said...

salam berkenalan juga..
org klang ke..?sy duk banting...huhu

keep in touch yaa...=)

mizzkechique said...

owh...saya rindu bus stop tu...rindu nk rebut2 naik bas...rindu FBMK...rindu UPM!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...