Thursday, January 27, 2011

~ Esok nak g Mid Valley..ada Malaysia IT Fair.. jom g ramai2.. ~


salam u ol...




haaa...pantang dengar pasal IT fair ni..
mula la saya buat bajet..huhu..
tak pun sekadar cuci mata..
best kalau jalan2 tengok IT Fair ni..
sebab kita tak kan ketinggalan la pasal IT ni..


kali ni Malaysia IT Fair besar2an akan diadakan di Mid Valley Exhibition Centre, KL..
dari 28-30 Januari 2011
esok la kan..so rancang masa korang..
macam2 ada tau..jom la kita pergi ramai2..
tak rugi pun..dapat gak tau pasal IT ni..
macam2 promosi hebat ada..
thumb drive harga RM1 je..external hard disk pula hanya RM99..haaa...best tak?
yang paling best tentang Kaspersky..
banyak free gift yang ditawarkan..
tak caya??lihat gambar bawah ni..



macam2 free kan..???


memang tengah cari Kaspersky AntiVirus 2011..
so memang nak pergi sangat la..
bukan setakat tu je..banyak lagi promosi hebat..





p/s: jangan lepaskan peluang ni..jom la lihat2 apa yang menarik kat IT Fair ni...




4 comments:

erin_87 said...

mal beli tok aku sekali ok antivirus 2..aku nk,jgn lupe.

Nour Akmal said...

kalau nak, kena ikut la..tak kan nak biarkan aku g sorg2 kot..

renjerkabloi said...

jom!! nak ikot!!!!

Nour Akmal said...

renjerkabloi:

jom la..kite g ramai2 ye..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...