Friday, January 14, 2011

Geli Lah . . . ! ! !

Salam u ol..

Bile teringat kisah semalam nak gelak pun ade gak..
memang geli..sbb nampak something yg leh bt bulu tengkuk sy meremang..
nak tau sy jumpa ape???ha....ni la yg sy nmpk merayap2 di lantai bathroom di kolej sy..waaa....geli la..



Lipas Jahat.. huhuhu


sy ni geli klu tgk lipas.. emm..rse my mind lost bile nmpk binatang ni..geli sgt..


so terpikir plk nk share tntg binatang yg sy plg geli dlm hidup sy ni..
huhuhu...so lipas tu mmg la dh msuk dlm list kn..


pas tu sy ni mmg geli dgn katak..
waaa.....tak suka klu b'tentang mata dengan binatang ni..
1 rmh sy akan jerit mntk tlg suh halau binatang ni klu sy jumpa..
so adik2 laki sy la yg jd mangsa..

kelakar kn..huhuhu..
tp pelik mcm ne la Nora Danish rileks je duk pegang katak dlm drama Putera Katak tu..sy nk cube,try, test pn tak berani lg n mgkn tak kn bt kothuhu



Katak Hodoh (bkn putera katak tau)


Cicak pn jd mangsa sy la sbb binatang ni pn msuk dlm list..
tak suka tgk cicak..rse nak lastik je klu jumpa..
sunat bunuh cicak ari jumaat..
so moh kite rmai2 bunuh cicak ari ni..huhuhu..


Cicak Kotor (amacam?geli tak?)


lg 1 sy geli dgn ular..nk tgk pn geli ni kn plk nk pegang or amik pic dgn ular..
mmg sori la,free2 pn sy tak nak..
ari tu tgk pameran ular kat Muzium Terengganu pn leh tgk dr jauh je..
nk dkt no way la..huhuhu



Ular Malas (ada berani nak pegang?)

4 comments:

menusuk hati said...

cacing?tikus?lelaki miang?haha

Nour Akmal said...

cacing n tikus leh tahan lg..
tp laki miang tu......emm..
mmg geli la..
huhuhu...

Fatihah said...

hahaha..well, saya kalo jumpa lipas boleh berlagak cool lagi. tapi kalau jumpa katak terbang tu memang pecut 100 meter la..kah kah kah.

Nour Akmal said...

fatihah:

same la kite..huhuhu..
tgk pic kat atas tu pun geli..klu dpn mata tak tau la mcm ne..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...