Saturday, January 15, 2011

Kaki Jalan

salam u ol...

Subuh2 lagi kawan saya dah mesej..
ayam pun blm abis berkokok lagi..huhu (ade ke ayam kat sini) huhu..
diaorang ajak jalan2..
yang saya ni dengan mamai2 baca mesej tu terpikir gak..
nak join ke..ape2 cek dompet dulu..huhuhu..


ok la kawan2 punya pasal dan sebab saya ni pun kaki jalan saya gagahkan la jugak..
lagipun terharu kawan saya cakap " ala, amal..ko tak de tak best la nnt.."
so dengan rasa bangga nya aku pun follow la diaorang..huhu..poyo je kan...


boleh jugak aku cuci mata daripada terperap dalam bilik ni..
semalam 1 hari dah duduk melepak dalam bilik..so hari ini kita enjoy...!!!huhu..


nak g mane???haaa...Mid Valley la..mana lagi..huhu..
nak buat ape pulak kat sana???
haaa...yang tu kena tunggu lepas balik la ye..
nanti saya beritahu la apa yang kami buat di sana..
mesti best tau..huhu..


p/s: jangan kecewakan hati kawan anda, lagi2 kalau diaorang ajak jalan2..huhuhu..


5 comments:

bidadarihijau said...

g jalan2 skali skala ngn mmber best kann..dr duduk bilik bosannnn,,ehehe

Nour Akmal said...

bidadarihijau:

ha...betul tu..best memang best..
lagi2 keluar debgan kawan2..macam2 aktiviti leh buat..enjoy..! =)

erin_87 said...

mmgla best..sbb ade aku:)ahakzz...

Nour Akmal said...

cik erin_87

perasan gak ko ni ek..huhu..=p
tp ape2 pn mmg best..bkn sllu dpt mcm ni kn..
klu kuar rmai2 best la..

aiman zakri said...

bestnye..tak ajak pun..hehe

follow ur blog..!
nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...