Friday, January 28, 2011

~ Hasil Jalan2 Kat IT Fair, Mid Valley Tadi.. ~

salam u ol..


penat pulak berjalan hari ni..
padahal bukan kemana pun..cuma pergi Mid je..
lihat2 IT Fair..
apa yang menarik kat sana ye??
ramai sangat orang..
pening tengok orang ramai2 ni..nak tengok promosi pun tak dapat..
orang macam semut..
tapi ok jugak la promosi kat sana tadi..
jadi tumpuan ramai pengunjung..
ye la bukan selalu ada promosi IT macam ni kan..
so bila ada, ramai la yang berpusu2 datang..


jom lihat2 gambar yang sempat saya ambil tadi.. :



time ni tengah tunggu KTM kat Serdang..
tak ramai orang mcm selalu..so tak la berebut sangat menempuh pintu KTM tu..



sambil menunggu KTM memang sempat bergambar..
sebab agak lama juga la KTM tu nak sampai..
so daripada buang masa kawan2 saya asyik bergambar jela..



bersama dengan roommate saya..=)



sampai je Mid, perut dah berbunyi2..lagu2 rock pula tu..mana tahan..=)
masa untuk makan..
Burger King jadi pilihan saya..
sebab teringin nak makan kat sini..



gelagat kawan saya yang gile2..
sama macam saya..
K.A.M.I memang sekepala...=)



saya yang sempoi..huhu...=p



suka sangat bergambar..
saya apa lagi..ambil je la gambar candid..
nasib la..=)



lepas perut kenyang, masa untuk jalan2 cuci mata..=)
kat IT Fair..
ramai2 orang pun sempat bergambar lagi..=)



ni je la yang saya sempat beli kat IT Fair..huhu..
puas singgah2, ni je yang dapat saya beli..



yang ni pula bukan beli kat IT Fair tau..huhu..
yang ni gatal tangan nak beli..tak plan pun..
nak beli sebab rasa mcm purse ni comel dan cantik..huhu..
beli kat JUSCO..



simple je design nye..
jenama b.u.m equipment..



saya shopping ni je..huhu...=)
cukup la..kalau tak penuh tangan nanti..


apa2 pun best je keluar jalan2 cuci mata ni..
ada juga benda baru yang saya dapat..


p/s: orang selalu cakap, jauh perjalanan, luas pemandangan..saya sedang praktikkan..


9 comments:

[aNaK dEsA zOnE @ pAjELi] said...

wow!!! comey subwoofer tu....
I "LIKE"..

KyêrulL said...

waaaaa~ nak pinjam speaker tu bley hehehe ^.^

SyedGraphiX said...

waahh.. bestnye gi it fair. hehe

Nour Akmal said...

anak desa zone @ pajeli:

tq..=) like jugak..huhuhu...

Nour Akmal said...

kyerull:

pinjam susah la nanti..kena share pulak..huhu..=)

Nour Akmal said...

syedgraphix:

best gak la..tapi penat n ramai sangat orang..pening kepala..sempat rembat speaker tu je..

Myung Dae said...

Waa! bestnye . sy pon tadi lalu sane . HEHE

Jom Undi
http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/undilah-entry-ayahku-dahulunya-seorang.html

zaMir said...

saya nak beli netbook....murah2 x harge kat sane???

Nour Akmal said...

harga ok jugak..
kena pandai cari la..
sebab macam2 jenama ada..mesti rambang mata nanti..
kalau beli leh la tunjuk kat saya ek..
mana tau saya pun berkenan jugak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...